Korvstroganoff i Crock-Pot

För ett tag sedan såg jag ett recept på korvstroganoff gjord i Crock-Pot, det måste jag testa tänkte jag direkt. Vincent tycker om korvstroganoff, så det är bara att testa!

Original receptet innehåller mer vätska och mjöl, men det hoppade jag över. Även denna gång laddade jag min Crock-Pot på kvällen och när den var klar hällde jag bara över den i en skål och ställde in den i kylskåpet. Sorry inte bilder förrän dagen efteråt när jag värmde på den. Satt som en smäck efter mitt träningspass.

Har du ingen Crock-Pot så har du ett bra recept på Korvstroganoff här.

 

Skriv ut

Korvstroganoff i Crock-Pot

Portioner 4

Ingredienser

  • 800 gram Falukorv, högkötthalt
  • 1 st Gul lök, stor
  • 1 st Vitlöksklyfta
  • 1 burk Krossade tomater
  • 2 msk Tomatpuré
  • 1 msk Grönsaksfond
  • 3 msk Kalvfond
  • Salt, peppar
  • 2 dl Créme Fraiche
  • 2 msk Persilja

Instruktioner

  1. Börja med att hacka löken och lägg sedan över i Crock-Pot

  2. Skiva och strimla falukorven och lägg ner i Crock-Pot

  3. Häll sedan över alla kryddor och krossade tomater, utom créme fraiche, persiljan. Detta ska du inte ha i förrän när det är 30 minuter kvar.

  4. Rör runt och ställ in din Crock-Pot på lågtemperatur och 4 timmar.

  5. När det är ca 30 minuter kvar häller du även i persiljan och créme fraiche. Rör runt så att créme fraichen blandar upp sig. Låt den sedan puttra vidare tills tiden tar slut.

  6. Till detta serverar du blomkålsris eller en stor grönsallad.

Du kanske även gillar

Kommentera